Coachning

Coachning och självledarskap


OBS - För tillfället kan jag tyvärr inte ta in nya klienter eller nya samtal då jag är fullbokad med olika uppdrag och jobb. /Mvh, Thomas


Vi står i en tid av stora förändringar, vi behöver på något sätt lära om för att hantera det nya livet och skapa en inre balans. Känner du att du behöver hjälp att komma vidare? Saknar du riktning eller når du inte dina mål? Fastnar du i dig själv och faller tillbaka i gamla mönster? Behöver du ett bollplank för att reda ut känslotrassel, hitta dig själv eller förstå ditt inre syfte och dina mål? 


Jag har lång erfaranhet som coach och mentor samt jag är diplomerad HSP-samtalsterapeut via Högkänslighet Sverige. Jag arbetar för att inspriera och vägleda dig till att hitta din inre styrka, öka din självinsikt och att du ska hitta dina nycklar för att skapa och ta de steg du längtar efter i livets pussel med relationer, familj och karriär. 


Söker du stöd i din utveckling på din resa är du varmt välkommen att ta kontakt för mer information.


Samtal kan ske på plats i Göteborgsområdet eller via telefon/Teams.

Coaching-områden

Chefscoachning

Växer du som chef? Nytt ansvar, nya möjligheter? Söker du bollplank för att hållbart växa i din roll?

Leda i förändring

Förändring, digitalisering, ökat tempo. Hur leder man sig själv och andra i förändring?

Självledarskap & personlig utveckling

Har du fastnat och behöver bollplank för att komma vidare? Längtar du efter inre lugn och frihet? Letar du efter ditt syfte och mål?

Vad är högkänslighet?
En del av oss är extra känsliga, så kallat högkänsliga eller HSP (Highly Sensitive Person). Känslighet missuppfattats ofta som något svagt eller negativt och många högkänsliga kan därför känna sig "konstiga", "onormala", "fel" och utanför.

En av fem är högkänslig
HSP är ingen ny bokstavsdiagnos, utan ett begrepp myntat av psykologen Elaine Aron som har bedrivit forskning kring extra känslighet i drygt 20 år. Högkänslighet är ett medfött personlighetsdrag som finns hos 15-20 procent av den globala befolkningen,  jämt fördelat mellan kvinnor och män, liksom hos de flesta djurarter.

Känsligare nervsystem
Högkänsliga föds med ett nervsystem som är känsligare än hos genomsnittet och en hjärna som fungerar lite annorlunda än hos andra människor. Detta gör högkänsliga personer extra mottagliga för sin emotionella och fysiska miljö. De lägger märke till mycket mer än andra och bearbetar allt på en djupare nivå. Därför behöver de mer tid och energi än andra för att smälta alla intryck.


Läs gärna mer om högkänslighet här