Lyssna

Öppna föreläsningar

Att våga möta sina rädslor - En inre resa

Göteborg, Medborgarskolan, Haga Östergata 12


I föreläsningen får du ta del av och följa föreläsarens Thomas Anderson i hans livsresa från utmattning till återhämtning. Det här är en personlig livsberättelse med stor igenkänningsfaktor som berör på djupet.


I föreläsningen delar Thomas med sig av sin egen resa och sin personliga utveckling. En inre röst vaknar som säger att det borde finnas något mer när allt känns meningslöst och hopplöst. Varför gör han allt han gör? Han började se och ifrågasätta sina egna beteendemönster, vad han omedvetet skapade för sig själv, hur han skapade sitt eget dåliga mående. Detta mönster känner han igen sedan tidigare. Det var signalen som gjorde att han började ändra saker för att komma till insikt om varför det blev som det blev. Han skapade utrymme för en inre resa och kunde börja lyfta på de rädslor han bar med sig. Han berör ämnen kring sårbarhet, manlighet, högkänslighet och att ha en balans i livet mellan arbete, familj och fritid.


Föreläsningen ger dig inspiration, nya tankar och perspektiv. Frågor som åhörarna får är: Lever du som du vill eller som du lärt dig? Vågar du möta dina inre rädslor och ta steget till ditt nya liv? Du får med dig tips och idéer på steg du själv kan ta i din personliga utveckling och hur du kan bryta gamla mönster som hindrar dig att leva det liv du vill.

Datum

20:e feb 2020, kl 18.30-20.00


Medborgarskolan, Göteborg


26:e mars 2020, kl 18.30-20.00


Medborgarskolan, Göteborg

23:e april 2020, kl 18.30-20.00


Medborgarskolan, Göteborg

Copyright @ All Rights Reserved

Thomas Anderson

Hjälper människor och

företag i förändring
Kontaktinformation


Thomas Anderson

VD och ägare Trignite AB 

Prinsgatan 6

41305 Göteborg


Org nr: 559111-5521

Registrerad för F-skatt och moms

Ta kontakt


Thomas Anderson

Email kontakt@thomasanderson.se

Telefon 0725-883142

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Ta reda på mer
Acceptera