Samtal

"Resan att hitta hem till styrkan i sig själv"


Samtal


Längtar du efter förändring? Känner du att det borde finnas något mer att få ut av livet? Finns det frågor du vill ha hjälp att lyfta och skapa förändringar i djupet av dig själv?


Jag är diplomerad HSP-terapeut via Högkänslighet Sverige samt erfaren coach och mentor från min tid på Volvo och som konsult. Jag påbörjade min egen större inre resa för över 10 år sedan när jag påbörjade ledarutbildningar på Volvo. Då föddes intresset för personlig utveckling och att bidra till andra som mentor och coach. Jag kom i kontakt med personlighetsdraget HSP/högkänslighet år 2016, och det gav mig stor förståelse kring mig själv och rätade ut många frågetecken. Det ledde till att jag nu alltså även är utbildad HSP/högkänslighetsterapeut. 


Jag tror på att hjälpa dig att hitta din inre kraft för att du själv ska växa och ta de steg du vill för att uppfylla dina mål. Jag tror även på en balans mellan karriär, familj och fritid för att skapa långsiktighet och välmående. 


Söker du stöd i din utveckling på din resa är du varmt välkommen att ta kontakt för mer information. Samtalen kan utgå från att vi utforskar högkänsligheten hos dig eller att du söker en livscoach för att nå dina mål. 


Samtal kan ske på plats i Göteborgsområdet eller via telefon/Skype.


HSP-terapi


HSP-terapi eller högkänslighetsterapi är för dig som är högkänslig och som längtar efter att vara den du är och vill utforska din sensitiva begåvning på djupet. Du kanske precis har kommit i kontakt med begreppet eller så är du redan införstådd i hur det påverkar dig. Nu känner du för att komma vidare från där du står idag. 


Vi hoppar över kallpratet, tar dig direkt till kärnan och låter dig utforska livet ur helt nya synvinklar. Terapin bygger på samtal, känslohantering och intuitiv vägledning för att medvetengöra och därefter förändra det som inte fungerar i ditt liv, på alla plan, så väl privat som yrkesmässigt. 


Coachning


Coachningen är för dig som känner att du behöver ett bollplank för att komma vidare. Du känner att det är saker du vill börja lyfta men vet inte riktigt vad du behöver göra för att komma vidare. Det kan handla om allt från balans i livet mellan jobb, familj och fritid till att du tydligt vill nå nya mål. 


Utifrån dina mål och bakgrund så balanserar vi ett upplägg som passar dig. Om du önskar mer coachning eller mentorskap, personlig eller professionell utveckling, privat eller för företag. 

Vad är högkänslighet?
En del av oss är extra känsliga, så kallat högkänsliga eller HSP (Highly Sensitive Person). Känslighet missuppfattats ofta som något svagt eller negativt och många högkänsliga kan därför känna sig "konstiga", "onormala", "fel" och utanför.

En av fem är högkänslig
HSP är ingen ny bokstavsdiagnos, utan ett begrepp myntat av psykologen Elaine Aron som har bedrivit forskning kring extra känslighet i drygt 20 år. Högkänslighet är ett medfött personlighetsdrag som finns hos 15-20 procent av den globala befolkningen,  jämt fördelat mellan kvinnor och män, liksom hos de flesta djurarter.

Känsligare nervsystem
Högkänsliga föds med ett nervsystem som är känsligare än hos genomsnittet och en hjärna som fungerar lite annorlunda än hos andra människor. Detta gör högkänsliga personer extra mottagliga för sin emotionella och fysiska miljö. De lägger märke till mycket mer än andra och bearbetar allt på en djupare nivå. Därför behöver de mer tid och energi än andra för att smälta alla intryck.


Läs gärna mer om högkänslighet här


Copyright @ All Rights Reserved

Thomas Anderson

Hjälper människor och

företag i förändring
Kontaktinformation


Thomas Anderson

VD och ägare Trignite AB 

Prinsgatan 6

41305 Göteborg


Org nr: 559111-5521

Registrerad för F-skatt och moms

Ta kontakt


Thomas Anderson

Email kontakt@thomasanderson.se

Telefon 0725-883142

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Ta reda på mer
Acceptera