Föreläsning

Föreläsning & workshop


Vi lever i en allt snabbare värld, vi har aldrig haft det så bra och samtidigt så mår väldigt många dåligt. Det är något som saknas, och vi behöver öppna upp för nya perspektiv. 


Mitt mål är att inspirera andra att se sig själva och våga ta sitt nästa steg i en ny riktning. Genom att frikostigt dela med mig av min personliga resa skapas en tillåtande miljö. Jag delar med mig av min erfarenhet från ett yrkesliv med globala projekt, digitalisering och förändringsledning, men delar också det privata med utmattning, familj och mörka tankar. När man hör andras berättelser är det lättare att själv dela och känna att man inte är ensam med sina tankar. 


Detta för att skapa grunden till en öppenhet för sårbarhet och därmed utveckling för individer och grupp.


Föreläsningarna passar väl för företag och organisationer som vill förebygga utmattning och psykisk ohälsa, liksom för företag i förändringsfas, digitalisering eller som vill initiera en kulturförändring.  Föreläsningarna passar även de som vill bryta gamla manliga normer och skapa nya dialoger., eller dem som på djupet vill får inspiration till personlig utveckling. Föreläsning - En naken ingenjör


Under tre år förändrade jag mitt liv på ett radikalt sätt. Genom att riva muren och tillåta mig att vara sårbar kunde jag övervinna de gamla rädslor och tankar som hindrat mig från att leva fullt ut. I föreläsningarna delar jag naket med mig av personliga händelser från de tre omvälvande åren. Det är en öppen och personlig resa som jag bjuder på, från mina innersta känslor, de mörka tankarna och hopplösheten till styrkan jag fann inom mig. Det personliga varvas med reflektioner utifrån de insikter jag har idag, vilket gör detta till en dynamisk och insiktsgivande berättelse som utspelar sig bakom muren hos en vanlig svensk man.


Föreläsningarna kan givetvis anpassas utifrån behov samt kombineras med workshop och coachning.  Nedan är några exempel med olika inriktning. 

Företag och organisationer

          

Vi behöver öppna upp för ett mer hållbart arbetsklimat. Målet med föreläsningen är att inspirera och öppna upp för dialog och eftertanke hos medarbetare och chefer för att lyfta frågor kring balans i arbetslivet. 


Det här är en personlig berättelse med egen erfarenhet från utmattning och balans mellan arbete, familj och fritid. Vad händer bakom muren när man vill så mycket? Jag är en högpresterande person som alltid har varit van att göra saker och fixa för andra, men vad händer när orken tar slut och man inte vågar erkänna det för andra? Hur kommer man vidare? Vad kan man göra som medarbetare för att våga öppna upp? Vad ska företaget tänka på för att ha en trygg miljö där medarbetarna vågar vara sårbara?

ManlighetIdag har vi en norm där män inte får vara sårbara eller känsliga. Det skapar problem för individen, männen och samhället i stort.


Jag själv ville vara den som fixade hemma och på jobbet. När utmattningen kom insåg jag att jag hade begränsat mig sedan många år tillbaka. Till stor del beroende på att jag inte kände mig tillräckligt manlig. Steg för steg stängde jag av delar av mig för att passa in. När insikterna kom så förstod jag att jag inte var den enda mannen som gick med dessa tankar. Här vill jag bidra med en bredare bild av manlighet och genom att sänka muren våga se att vi är mer lika än vi tror. Många av oss går med oro, funderingar, tankar. Hur kan vi skapa en tillåtande miljö för att våga prata om det som skaver?Personlig utvecklingLever du som du vill eller som du lärt dig? Det här är en personlig livsberättelse med stor igenkänningsfaktor som berör på djupet.


Jag delar med mig kring mina egna beteendemönster, vad jag omedvetet skapade för mig själv. Genom insikten kring personlighetsdraget högkänslighet så öppnade jag upp för att våga gå på djupet i mig själv. Jag såg orsaken till mina mönster, utifrån gamla rädslor från barndomen och annat. Genom att lösa upp mina gamla begränsningar öppnade jag upp för ett rikare liv. 


Föreläsningen öppnar upp för nya insikter och inspirerar åhörarna att ta nya steg i sin personliga utveckling. Kontaktformulär - frågor

 
 
 
 

Copyright @ All Rights Reserved

Thomas Anderson

Hjälper människor och

företag i förändring
Kontaktinformation


Thomas Anderson

VD och ägare Trignite AB 

Prinsgatan 6

41305 Göteborg


Org nr: 559111-5521

Registrerad för F-skatt och moms

Ta kontakt


Thomas Anderson

Email kontakt@thomasanderson.se

Telefon 0725-883142

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Ta reda på mer
Acceptera